Tietoa meistä

Toteutamme unelmat yhdessä

Laatukalusteet on voimakkaassa kasvussa oleva HoReCa alan yritys. Panostamme korkealaatuisten huonekalujen tuontiin Suomeen muassa  Puolasta, Virosta, Turkista, Unkarista ja Tsekeistä.  Tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuisia HORECA kalusteita markkinoiden edullisin hinnoin.

Tarvitsetko isoja eriä ravintola kalusteita pyytä tarjous / ota yhteyttä  laatukalusteen tiimiin.
Tarjoamme asiakkaillemme  myös räätälöidyt ratkaisut julkisten tilojen sisustamiseen.
Laatukalusteista  löydät kattavasti monipuolisia ravintolakalusteita.

Meillä on monen vuoden kokemus ravintola kalusteiden toimittamisesta sekä julkiselle että yksityiselle sektorille. Panostamme nimemme mukaan  laatuun,  tarjoamme asiakkaillemme edullisia ja kestäviä kalusteita.  

Laadukalusteista löytyy todella kattava valikoima, sohvat, loosit, pöydät, chester sohvat, aula kalusteet, konfrerenssi kalusteet  juhlakalusteet , kahvila kalusteet  ja modulisohvat. Valmistamme  myös räätölöidyt julkistilan kalusteet  piirustuksien tai asiakkaiden toiveiden mukaan.  

Laatukalusteiden tiimillä  yli 10 vuoden kokemus huonekaluista ja julkisten tilojen sisustamisesta.  Kalusteita  valittaessa meiltä saatte asiantuntevaa palvelua, tietoa HIRECA kalusteiden  tekotavoista ja toiminnoista.   
Timissämme on kokemusta myös toimisesta raivintoloitsijana, ravintolapäälikkönä ja keittiömestarina. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolista osaavaa palvelua. 


Toteutamme unelmat yhdessä.


Ota yhteyttä!