Tietoa meistä

tehsad

Laatukalusteet  tekee ravintoloiden, pubien, kahviloiden, hotellien, liikenneasemien sekä muiden tilojen kalusteet asiakkaiden toivomusten mukaan osa- tai kokonaistoimituksina

Tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuisia HORECA kalusteita markkinoiden edullisin hinnoin.

Toteutetaan yhdessä tilaratkaisu joka toimii ja jossa asiakkaanne viihtyvät. Ota yhteyttä, kerro tarpeistasi ja me teemme tarjouksen josta et voi kieltäytyä.

Meillä on monen vuoden kokemus ravintola kalusteiden toimittamisesta sekä julkiselle että yksityiselle sektorille. Panostamme nimemme mukaan  laatuun,  tarjoamme asiakkaillemme monipuolista  ja kestäviä HORECA  kalusteita.  

Laadukalusteista löytyy todella kattava valikoima, sohvat, loosit, pöydät, chester sohvat, aula kalusteet, konfrerenssi kalusteet  juhlakalusteet , kahvila kalusteet  ja modulisohvat. Valmistamme  myös räätölöidyt julkistilan kalusteet  piirustuksien tai asiakkaiden toiveiden mukaan.  

Laatukalusteiden tiimillä  yli 15 vuoden kokemus huonekaluista ja julkisten tilojen sisustamisesta.  Kalusteita  valittaessa meiltä saatte asiantuntevaa palvelua, tietoa HORECA kalusteiden  tekotavoista ja toiminnoista.   
Timissämme on kokemusta myös toimisesta raivintoloitsijana, ravintolapäälikkönä ja keittiömestarina. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolista osaavaa palvelua. 

 

Toimitilamme yhteensä 4000 m2,   kattavasti vakio mallit HORECA  kalusteet vapaasti varastosta Kentäkatu 3  38700 Kankaanpää  

Toimitilamme / Show room  Torikatu 15 Kankaanpää  1150 m2   HORECA  KALUSTEET & RAVINTOLA LAITTEET 

  Avoinna olemme 

  Ma-Pe klo 9-17

TERVETULOA TUTUSTUMAAN TUOTTEISIIN 

 


Toteutamme unelmat yhdessä.


Ota yhteyttä!