Tietoa meistä

kalustevlamistus

Maahantuomme laajan valikoiman korkeatasoisia kalusteita ja sisustustarvikkeita ympäri maailmaa.

Teemme ravintoloiden, pubien, kahviloiden, hotellien, liikenneasemien sekä muiden tilojen kalusteet asiakkaiden toivomusten mukaisesti osa- tai kokonaistoimituksina "avaimet käteen "- tyylillä.

Tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuisia ja kestäviä HoReCa-kalusteita ja valmistamme räätälöidyt julkisten tilojen kalusteet piirrosten tai asiakkaan toiveiden mukaisesti.  

Voimme yhdessä toteuttaa tilaratkaisun, joka toimii ja jossa asiakkaanne viihtyvät. Ota yhteyttä, kerro tarpeistasi ja toiveistasi ja teemme tarjouksen, josta et voi kieltäytyä!

Meiltä löytyy kattava valikoima sohvia, looseja, pöytiä, aulakalusteita, konferenssi-, juhla- ja kahvilakalusteita sekä sisustustarvikkeita.

Laatukalusteiden tiimillä on yli 15 vuoden kokemus huonekaluista ja julkisten tilojen sisustamisesta. Kalusteita valitessanne saatte meiltä asiantuntevaa palvelua sekä tietoa HoReCa-kalusteiden valmistustavoista ja toiminnoista.

Tiimissämme on kokemusta myös ravintoloitsijana, ravintolapäälikkönä ja keittiömestarina toimimisesta. Tarjoamme asiakkaillemme siis monipuolista ja osaavaa palvelua. 

 

Toimitilamme on kooltaan yhteensä 3100 m2. Meiltä löydät kattavan valikoiman HoReCa-kalusteiden vakiomalleja varastoltamme osoitteesta Pansiankatu 13, 38700 Kankaanpää.

Toimitilamme/Show-room: Pansiankatu 13, Kankaanpää  

Olemme avoinna ma-pe klo 9-16.

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme! 

Toteutamme unelmat yhdessä. Ota yhteyttä!